Werken in de westhoek

Facebook LinkedIn
Ambassadeur in de kijker: Bram

Ambassadeur in de kijker: Bram

Post een reactie Datum: 04 maart 2011

In de communicatie rond Werk In De Westhoek willen we bewijzen wat de regio in zijn mars heeft. Daarom kozen we ervoor om zes Westhoek-jongeren op het campagnebeeld te plaatsen. Zij hebben elk een interessant verhaal als het over werken en/of wonen in de Westhoek gaat. Hier vind je het verhaal van Bram Coudijzer, product ontwikkelaar bij Extremis in Alveringem:

Opleiding:

Master integrale productontwikkeling - Antwerpen
Politecnico Milano IT – Industrial Design

Stage:
Alcatel (2006), Extremis (2006), MaDe ontwerpbureau (2007)

Bram aan het woord:

"Mijn interesse voor design werd gewekt nog voor ik productontwikkeling ging studeren.  Maar na Interieur in Kortrijk in 2004 en de Salone in Milaan in 2005 wist ik het zeker: later zou ik werken bij één van mijn favoriete Belgische (West-Vlaamse zelfs) designfabrikanten. Een jaartje later viel mijn oog op een oproep tot vakantiewerk bij Extremis, waar ik meteen op ingegaan ben. De headquarters waren maar 15km van het ouderlijk huis, dus dat was een pluspunt. Na mijn thesis in juli 2007 liep ik Big Boss Dirk Wynants tegen het lijf, en zo werd ik na een vrije sollicitatie enkele maanden later vast aangenomen.

Mijn band met de Westhoek is vrij sterk, door het organiseren van het zomerfestival “Summerset”. Dit evenement richtte ik op in 2003 en in september vond de 8ste editie plaats, met vele internationale artiesten. Het leuke voor mij is Poperinge op de kaart zetten bij een doelgroep (studenten – twintigers) die zijn gading muzikaal eigenlijk vooral in de grootsteden vindt. In de Westhoek is dit een van de grootste evenementen dat zich op het Studio Brussel publiek richt, en dat elk jaar nog groeit."

De Westhoek = West-Vlaamse arrondissementen Diksmuide, Ieper en Veurne met gemeenten:
De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Veurne, Diksmuide, Koekelare, Kortemark, Alveringem, Lo-Reninge, Houthulst, Vleteren, Langemarkt-Poelkapelle Poperinge, Ieper, Zonnebeke, Wervik, Heuvelland en Mesen.

  • Post hieronder als eerste een reactie.

Geef commentaar